Jún

03.06.2014 17:21

 

POZVÁNKA:  Na pravidelné mesačné stretnutie členov spolku, ktoré bude dňa 1. júna 2014 (nedeľa) o 16,00 hod. Stretnutie sa uskutoční v nových prenajatých priestoroch jedálne Detského domova v Kolárove. Vchod do areálu detského domova z ulice Šklolskej. Na tomto stretnutí budete oboznámení  s ďalšími aktivitami a novinkami v našej činnosti. Za výbor spolku Ondrej Litvai, predseda.

Vyhodnotenie:

Plánované stretnutie sa z technických príčin nekonalo v priestoroch jedálne DD, ale v ZŠ J.A.Komenského. Účasť bola bohatá. Minútou ticha sme si uctili pamiatku v máji zosnulého Juraja Babinského, zakladajúceho člena spolku. V prvej časti programu boli vyhodnotené akcie mesiaca mája. Mesiac jún bude venovaný predovšetkým príprave osláv sv. Cyrila a Metoda.

Jedinou akciou bude Opekačka, ktorá sa bude konať dňa 22.6.2014 o 16,00 hod. v záhrade Litvaiových (pri želežničnej stanici).

(H.S.)

Vyhodnotenie:

Počasie nám prialo. Na opekačke sa nás zišlo viac ako 30. Atmosféra bola, ako vždy, priateľská. Viď fotografie v rubrike Fotogaléria.

Samostatná členská schôdza za mesiac jún nie je plánovaná, nakoľko sa stretneme  5.júla 2014. Malé posedenie na počesť májových oslávencov sa niesla v priateľskom duchu a vo veľmi dobrej nálade.

Výzva: V dobe moderných technológií by bolo vhodné aj v našej komunite využívať e-mailovú poštu na zasielanie pozvánok a iných informácií. V tejto súvislosti žiadame našich členov, aby svoje e-mailové adresy zaslali na e-mailovú adresu predsedu alebo administrátorky webstránky, ktoré sú uvedené v rubrike Kontakty. V najbližšom období bude výborom poverená osoba s týmito členmi komunikovať  už touto formou.  Kto doteraz nevyužíva počítač, tak naďalej bude dostávať informácie tradične  v písomnej forme.

(H.S.)