Marec

16.03.2014 17:14

 

Vyhodnotenie:

Dňa 14.3.2014 sa oficiálni zástupcovia spolku zúčastnia aktu kladenia vencov v parku sv. Rozálie z príležitosti 166.výročia začiatku Maďarskej revolúcie a boj za slobodu a nezávislosť  z 15.marca 1848.

Dňa 28.3.2014 z príležitosti Dňa učiteľov zástupcovia spolku zablahoželajú pedagogickým i nepedagogickým pracovníkov ZŠ J.A.Komenského,  MŠ na ul. Lesnej,  ako aj v Špeciálnej ZŠ. "Deň učiteľov  sa oslavuje v deň narodenia pedagóga Jána Ámosa Komenského, učiteľa národov. Sviatok je oslavou všetkých pedagogických pracovníkov, ktorých práca je poslaním a zaslúžia si za svoje znalosti, trpezlivosť a obetu úctu a poďakovanie." ( Net, kalendár.sk, Medzinárodné dni-Slovensko)

Po minuloročnej dobrej skúsenosti z prvej burzy odevov je naplánovaná rovnaká akcia  aj v tomto roku.  Presný termín Burzy odevov ešte nie je stanovený. Členovia včas dostanú pozvánky s bližšími informáciami. Účelom burzy nie je len "prevetranie šatníkov", ale aj získanie  malej čiastky finančných prostriedkov z dobrovoľných príspevkov úspešných predajcov. Z technických príčin sa Burza odevov v pôvodne plánovanom termíne napokon neuskutočnila. Presunutá je na neskorší termín.

(H.S.)